Termeni și condiții

A. General

100idei.digitalcitizens.net este o comunitate de voluntari, dedicată schimbului de informații, crearea de evenimente speciale și elaborarea conținutului editorial. Scopul său principal este de a oferi o rețea socială cetățenilor angajați să sprijine schimbarea în țară / oraș. În acest scop, 100idei.digitalcitizens.net pune la dispoziție o platformă pe care oamenii o pot folosi pentru a se angaja și a participa la evenimente.

b. Termeni de utilizare

Termenii de utilizare pentru comunitate definesc accesul, vizitele și participarea la 100idei.digitalcitizens.net. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii, nu vi se va acorda dreptul de a vizita platforma. 100idei.digitalcitizens.net își rezervă dreptul de a modifica, anula sau rezilia comunitatea și / sau condițiile de utilizare fără notificare prealabilă către utilizatori. 100idei.digitalcitizens.net își rezervă, de asemenea, dreptul de a refuza, suspenda sau interzice accesul anumitor utilizatori, în orice moment și fără avertisment sau justificare. Comunitatea nu va fi trasă la răspundere pentru niciun fel de acțiuni (verbale sau de altă natură) rezultate din utilizarea, vizitarea sau participarea în comunitate de către utilizatori sau terți.

c. Înregistrare

Dacă doriți să creați un cont pe 100idei.digitalcitizens.net, informațiile pe care le furnizați trebuie să fie corecte și actualizate. În momentul în care vă alăturați comunității, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, astfel cum sunt definite de 100idei.digitalcitizens.net. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei și vă veți asuma responsabilitatea tuturor acțiunilor inițiate în contul dvs. și parola. Sunteți de acord să păstrați informațiile corecte ale contului dvs. și să le actualizați întotdeauna. 100idei.digitalcitizens.net nu vă impune în nici un fel să furnizați informații personale. Cu toate acestea, pentru a crea un cont, trebuie să furnizați minimum de informații personale. Furnizând informațiile pe care le consimțiți pentru colectarea, stocarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu termenii politicii de confidențialitate definite de 100idei.digitalcitizens.net.

d. Reguli de comportament

Trebuie să respectați următoarele reguli de comportament:

1. Nu trebuie să vă angajați în nici o activitate ilegală pe această platformă. Este strict interzisă difuzarea sau publicarea oricărui conținut care este defăimător, ofensator, obscen sau ilegal în orice fel pe platforma 100idei.digitalcitizens.net.

2. Respectați ceilalți utilizatori pe 100idei.digitalcitizens.net în același mod în care doriți să vă respecte. Nu fiți responsabil pentru niciun atac personal sau alt tip de agresiune verbală față de un alt utilizator al platformei. Nu utilizați niciun limbaj ofensator!

3. Este interzisă difuzarea materialelor care încalcă drepturile de proprietate ale terților sau instituțiilor.

4. Este strict interzisă oferirea sau solicitarea de bani pe această platformă.

5. Este interzisă utilizarea acestei platforme pentru publicitatea comercială.

6. Nu este permis ca un utilizator să aibă mai multe conturi de utilizator pe această platformă.

7. Dacă sunteți membru al acestei comunități nu vi se permite să utilizați nicio tehnică sau schemă menită să modifice în mod artificial rezultatele unui concurs. Dacă vă angajați în astfel de practici, vor exista sancțiuni.

8. Utilizatorii 100idei.digitalcitizens.net sunt singurii responsabili pentru acțiunile lor. 100idei.digitalcitizens.net va vedea că regulile sunt respectate, dar nu pot fi trase la răspundere pentru nici un fel de opinie sau acțiune efectuată de un utilizator.

9. 100idei.digitalcitizens.net va analiza toate cazurile care implică încălcarea regulilor de comportament și va lua deciziile în consecință.